10€/Hora ( Negociable)

Feina y Curro en Vilanova i la Geltrú

Bones!
Sóc una mestra (actualment aturada) que vol ajudar tot el que sigui possible a les famílies preocupades per l'educació dels seus fills, donada la situació actual amb la pandèmia. En quan a l'àmbit acadèmic, el curs 2018 - 2019 vaig acabar la carrera d'educació primària i actualment estic en procés de l'obtenció de nivells superiors d'idiomes.
Pel que fa a l'experiència laboral, a part de les pràctiques impartides durant la carrera en dues escoles públiques, he estat treballant com a mestra de repàs d'alumnes d'infantil i de primària. A més he sigut monitora de casals i mestra d'extraescolar de robòtica. Al febrer vaig haver de deixar les meves respectives feines perquè marxava al Regne Unit a fer d'AuPair, però el Coronavirus no m'ho va permetre, motiu pel qual ara he de tornar a començar.
En aquesta oferta laboral m'ofereixo com a mestra de repàs i com a cangur, ja que em considero apta per ambdues feines.
Si hi ha algú que estigui interessat em posaré en contacte amb ell/a per enviar el currículum, negociar preus o fer una entrevista virtual.
Gràcies!

Buenas!
Soy una maestra (actualmente en paro) que quiere ayudar en todo lo posible a las familias preocupadas por la educación de sus hijos, dada la situación actual con la pandemia. En el ámbito académico puedo decirles que en el curso 2018 - 2019 acabé la carrera de educación primaria y actualmente estoy en proceso de la obtención de niveles superiores de idiomas.
En cuanto a la experiencia laboral, aparte de las prácticas impartidas durant la carrera en dos escuelas públicas, he estado trabajando como maestra de repaso de alumnado de infantil y de primaria. Además he sido monitora de casales y maestra de extraescolar de robótica. En febrero tuve que dejar mis respectivos trabajos porque empezaba una nueva aventura en el Reino Unido como Aupair, pero el coronavirus no me lo permitió, motivo por el que ahora tengo que volver a empezar.
Mediante esta oferta laboral me ofrezco como maestra de repaso y como canguro, ya que me considero apta para ambos trabajos.
Si hay alguien que esté interesado me pondré en contacto con él / ella para enviar el curriculum, negociar precios o hacer una entrevista virtual.
Gracias!

No curro ni loco aquíNo es lo que esperaba...Curro BuenoCurrazo!El Curro de mi vida (sin valoraciones)
Cargando…